Om mig

Eila Nílsson

Jag växte upp i Västerbottens inland och tidigt i livet började de händelser som idag har hjälpt mig att bli den jag är. Diabetes typ 1 som treåring, mobbing i skolan, förlust av synen som 23-åring, bröstcancer vid 50.

Tillit och tålamod är viktiga ledord som fört mig dit där jag är idag. De utmaningar jag har ställts inför har varit det som till sist öppnat viktiga dörrar för min andliga utveckling och växande.

Det är däremot under framgången som jag lärt mig att njuta!

Under 90-talet blev simningen en stor del av mitt liv. SM, EM, och allra högst nådde jag 1996 då jag tog två guld och satte ett världsrekord vid Paralympic Games i Atlanta.

Två viktiga utmärkelser som jag fått och varmt bär med mig är Lions bragdlejon 1996 och Lions livskvalitépris 2014. Läs artikel i Norran här

Men något som är en enorm seger är hur jag har lärt och valt att möta och bemöta livet. Att få dela med mig av min kunskap och vara en del av människors utveckling är en förmån!

I mitt företag arbetar jag med behandlingar, rådgivning, kurser och föreläsningar. Förändring och livsval är något som alla behöver kunna möta och förstå för att skapa det liv man vill leva.

I hela mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat med människor. Viljan att hjälpa andra har alltid varit stor och insikten att först när man kan hjälpa sig själv kan man fullt ut hjälpa andra.

Det som berört mig mest i livet är alla fantastiska möten!

Delar av mina utbildningar är

  • Undersköterska och mentalskötare
  • Massageterapeut
  • Beröringspedagog (Taktil stimulering)
  • TCM (Traditionell Kinesisk Medicin)
  • Mental rådgivare
  • Mindfulnessinstruktör
  • Suggestionsterapeut (hypnoterapeut)
  • Lärare och terapeut inom Clear Balance

Kunskap är viktig, men det är först när kunskapen omsätts till erfarenhet och visdom som den har ett sant värde.


Företaget innehar F-skattebevis


© 2022 Eilas Livskraft
Eila Nilsson, Norra Hamngatan 38, 932 32 Skelleftehamn, Mobil: 070-372 30 39, E-post: eila@eilaslivskraft.se