EilaKurser

Ny kunskap och nya insikter är en viktig del av våra liv. Att lära känna sig själv är många gånger fyllt av blandade känslor.

I mina kurser är meditation grunden, just för att stress och ett starkt ego ofta försvårar för oss. När man mediterar, stillar man sina sinnen och får då en bättre kontakt med sitt inre. Detta är viktigt, oavsett vad du för övrigt vill lära dig i livet.

Kurserna hålls på den plats som ni önskar.

Kursen är ca 15 timmar

Kurs- Frigör dig i ditt eget liv
Denna kurs är för dig som vill blicka in i dig själv och få mera kunskap om vilka sidor och mönster som hindrar dig för att gå framåt i livet.

Om du vill komma närmare dig själv i medvetenhet, hitta stillheten och tilliten inom dig så har denna kurs oanade möjligheter för dig.

Vi kommer att meditera många gånger och allt från guidade djupmeditationer till stilla meditation och sångmeditation.

Djupmeditation med guidning som frigör dig finns med under kurshelgen. Mindfulness blir också en del i kursen för att få redskap i att hantera vardagsbruset och våra tankar som många gånger går på högvarv och minskar vårt fokus på det viktiga i våra liv.

Övningar som ger insikt om vad som styr våra beteenden som hindrar oss från känslan av frihet. Här får du ta del av praktiska övningar som du kan ta med dig framåt i livet för att på egen hand fortsätta med att få ökad insikt i ditt liv.

Kurs- Skapa ditt liv, bli fri!

Denna kurs är för dig som medvetet vill göra förändringar hos dig själv och få redskap till att skapa det liv du önskar dig.
Du kommer genom djupmeditation att kunna släppa taget om det som inte gynnar dig längre och fylla på med ny energi, självkänsla och tillit.

Om du vill komma närmare dig själv i medvetenhet, hitta stillheten och tilliten inom dig, så har denna helgkurs oanade möjligheter.

Att vända sig inåt i meditation ökar möjligheten att möta sitt sanna jag, lösa blockeringar och fylla på med ny skaparkraft.

Du får även lära dig några enkla fokuseringsövningar för att minska tankebruset i vardagen och öka närvaron. Övningar i rörelse finns också med för att förbättra den fysiska medvetenheten och lära dig att lyssna till kroppens signaler.

Du kommer att få ta del av viktiga grundpelare för ett bättre liv, vilket du kan ta med dig som en livsvisdom in i framtiden.

Oavsett om du har tidigare erfarenhet eller inte av eget inre arbete, kan du delta i denna kurs.

---

Jag är utbildad suggestionsterapeut, mindfulnessinstruktör, tidigare liv terapeut och mental rådgivare. Är också utbildad inom hälsa och friskvård. TCM (Traditionell Kinesisk medicin), massage och taktil stimulering.

Jag har mediterat sedan slutet av 70-talet då jag kom i kontakt med L-E Uneståhl via idrotten. Har sedan dess mediterat i olika former och har även gjort flera meditationsskivor.

Mer om mina utbildningar finns att läsa här.

Tre viktiga begrepp och ord som präglar mina kurser är: Kärleksfullhet, villkorslöshet och ödmjukhet.

Kurserna utformas efter er som finns med! Vill du att jag håller en kurs i din närhet eller har andra frågor, så kontakta mig via e-post eller telefon.

E-post: eila@eilaslivskraft.se
Mobil: 070-372 30 39


Företaget innehar F-skattebevis och ansvarsförsäkring.


© 2013 Eila Nilsson Hälsa och Livskraft
Eila Nilsson, Norra Hamngatan 38, 932 32 Skelleftehamn, Mobil: 070-372 30 39, E-post: eila@eilaslivskraft.se