Vågor i havetOrd från mina kunder

Vilken skillnad Clear Balance har gjort för mig!
Jag hanterar oro på ett mycket bättre sätt. Vare sig det handlar om nära och kära, min egen hälsa eller ekonomi m.m.
Jag har ett lugn som jag inte haft förut. Jag har lättare för att släppa taget och låta saker ha sin gång. Det är ingen fara!
I umgänge med andra människor kan jag luta mig tillbaka mer och verkligen känna att det den/ de här personerna säger eller gör faktiskt hör till dom.
Jag sover så mycket bättre också. Även om jag vaknar till ibland så somnar jag lätt om.
Jag är så oerhört tacksam för att du förmedlade Clear Balance till mig! Tack för det och Tack för att du är en sådan fantastisk person! Du är så mjuk, behaglig och lätt att prata med!
Kram och Ljus och Kärlek/L


Jag har fått ett lugn som jag aldrig haft tidigare.
Jag tar saker mera med ro. Och jag är inte längre rädd för att bli sjuk.
Och det har även påverkat att jag inte känner lika stor oro när barnen eller barnbarnen är sjuka.
Nu gräver det inte i magen på samma sätt. Hur jag uppfattar möten med andra människor har jag inte hunnit testa så mycket ännu, eftersom man inte umgås med så många under pandemin.
Fysiskt sett så har jag ju fått mera saliv och tungan känns smidigare än förut.
Jag sover mycket bättre.
Allt detta är så fantastiskt och jag är så glad att jag gjorde det här! Och så tacksam för att du är så himla duktig.
STORA KRAMAR/LenaTill dig som ännu inte provat men ev funderar på att ta behandlingar med Clear balance!

Jag vill delge de förändringar i mitt liv som jag noterat efter mina 4 behandlingar med Clear Balance.

Den tydligaste skillnaden är känslan av att vara tillfreds, allt är som det ska, så jag behöver inte längre kämpa för att få saker och ting att bli som jag vill.
Förut var tiden alltid en bristvara och ville aldrig tiden räcka till, nu får jag den tid jag behöver, slipper stressa, jag liksom ÄR mer i nuet, mer medveten här och nu, och känner stor tacksamhet för det.
Ansträngde mig tidigare mycket i mina relationer, även de som inte kändes så bra. Hörde av mig även om jag inte hade lust, och hade ofta dåligt samvete om mina relationer inte var tillräckligt "bra"
Jag satte andras behov och önskningar långt före mina egna.
Idag gör jag inte det på samma sätt, utan känner först in vad jag behöver, orkar och vill. Det dåliga samvetet, är inte längre mitt, jag vet att jag gör så gott jag kan.
Jag vill också nämna att min inre dialog är så mycket mjukare och mer humoristisk. Jag tillåter mig själv att oftare göra de saker jag känner lust inför, och skippar ibland ett "måste" Känner mig mer harmonisk och inser att jag blivit mer mig själv och allt oftare är den jag vill vara.

ChristinaAtt rensa systemet med Clear balance och komma nära sina känslor ger ett tillfredställande. Jag är idag mer medveten och lugn i min själ. Att känna istället för tänka är fortfarande en utmaning för mig, men nu har jag en självinsikt i det.
Tvillingkräftan


Jag har fått vägledning av Eila under många år. När tankar har fastnat och jag inte har kunnat gå vidare då har vägledning av Eila varit till stor hjälp.
Nu senast fick jag en clear balance behandling. Jag var då i en stor förändring i livet och fick hjälp med att förstå och komma fram till mina beslut. /AnnVad Clear balance gjort för mig

"Min första upplevelse efter första behandlingen var att jag kände mig smärtfri i kroppen. Eila for runt på de ställen jag vet är problemområden både fysiskt och psykiskt, men jag var ändå mycket förvånad över hur stark jag kände mig fysiskt. Mentalt blev jag också starkare Jag blev väldigt varm i hjärttrakten och magen. Nacken smidigare, ryggen rakare. Sedan genomgick jag 3 behandlingar till med cirka 3 veckors mellanrum. Behandlingarna kändes lite olika och jag gick liksom igenom olika faser. Efter varje behandling fick jag veta vad som varit mest framträdande för Eila. Jag har också fått uppgifter att jobba med som t ex speglingar som inte är särskilt lätt alltid, men det går bättre nu. Efter den fjärde behandlingen fick jag rådet att vara i stillhet och meditera varje dag, vilket jag gjorde och det gjorde susen. Jag känner att efter den sista behandlingen blev jag mentalt mycket starkare, det var som om skärvorna sattes samman. Den sista behandlingen upplevde jag också som om en skrapa gjorde rent inom mig och jag blev väldigt trött. Jag känner mig mer hel nu. Clear balance är något jag kan rekommendera varmt att genomgå. Jag har genomgått healing ett flertal gånger men clear balance gav ett helt annat genomslag i min kropp. Det är dock viktigt att veta att man alltid måste jobba med sig själv, ingen behandling är ett snabbspår genom livet, men clear balance snabbar på utvecklingen avsevärt! Kan bara tacka Eila för att hon så fantastiskt har genomfört mina behandlingar och stöttat mig under , före- och efter dem"

När jag skriver detta inser jag att jag faktiskt har glömt en massa om hur det kändes, förutom första och sista gången.
Från RG


En väldigt grundande kurs som backar bandet till ursprunget och tryggheten. Något alla skulle må bra av att testa, vet att det varit väldigt värdefullt för mig.
/Annie


Jag vill bara säga tack för ett så vackert samtal ❤
Du ger sånt hoppi livet. Sån inspiration
Tack för att du finns i mitt liv
Kram och ljus


Tusen tack till dig! Det är så fint att du ÄR du. Du sprider så mycket glädje och ljus där du går. Jag är så tacksam för att jag fått möta dig och hoppas att jag kommer att göra det igen.

Många varma kramar till dig!
Pia


Du underbara människa som ger så mycket energi och glädje. Tack för att du finns på min väg.

Stor kram Tina


Jag har redan fått nytt jobb...
Chefsjobb på högre nivå.. Hur kunde du veta? Imponerande Eila.
Du gav fantastisk inspiration till mig. Nu vet jag ju att allt annat kommer hända oxå.
Det ger mig lugn och ro i själen. Så stort tack. Du är fantastisk

Ingela


Jag vill bara tacka för de råd du har gett mig för min hälsa och att komma tillbaka. Det har hjälpt mig enormt mycket och fått mig att se en ljusning på allt.

Sofia


Tusen TACK finaste Eila!Sedan vårt samtal har synen på mitt liv förändrats.Jag är innerligt tacksam över din vägledning & respons!Din gåva är otroligt stark, dessutom sprudlar din personlighet av omtanke, ljus & värme! Det känns att du gör det du brinner för & att du gör det med hjärtat (utan att det det känns överdrivet eller konstlat). Genuin omtanke & kärlek!!Du har ett naturligt sätt att framföra dina budskap & ger pedagogiska förklaringar och liknelser. Dessutom så har du en fantastisk förmåga att vägleda utifrån just ”min nivå”! TACK!Jag har sedan länge insett att jag skulle vilja utveckla min egen andlighet. Jag har hört mig för med olika kursledare de senaste åren. Nu behöver jag inte leta mera; Efter kontakten med dig, kändes det äntligen helt rätt! Så jag hoppas verkligen på en kurs inom en ”snar” framtid!Jag vill verkligen rekommendera dig & ditt genuina arbete (För mig, har det aldrig kännts mera äkta)!!Respekt & innerlig tacksamhet till dig Eila! <3Mina varmaste tankar // Kristina HolmbergTack för din fina vägledning!Vilken omtänksam och rar person du är.
Kramar från Marianne Munther

jag har inte ord till hur mycket du betyder för mig på min resa Eila, jag hoppas du känner min tacksamhet

kram
Christina


Tack Eila!

Med din coaching hjälpte du mig att inte gå under när jag hade det som svårast. Med dina råd och
uppmuntrande ord tog jag mig igenom alla fallgropar. Till slut kom jag till det där vägskälet du så ofta pratade om.
Där valde jag en ny väg som jag inte tänkt mig från början. Och den nya vägen har skänkt mig glädje, skratt och
framför allt en ny kärlek.
Jag är dig evigt tacksam och väldigt glad att jag fått lära känna dig

Kram Lena


Tack än en gång för ett givande samtal, du får mig att gå min rätta väg. Jag vet att den är ny för mig, att bryta mönster skapar helt nya förutsättningar,
och jag vet inte hur det ser ut bakom denna nya dörr, men jag vet att det är den vägen jag ska gå för att hitta rätt för mig.
Många kramar till dig/Du är så kärleksfull när du håller kurser och har en fin känsla för varje deltagares nivå, vilket gör att du möter varje individ på rätt sätt. Detta gör
att det inte spelar någon roll var i utvecklingen man är, utan man utvecklas där man är. Meditation är bra, men görs för lite, i alla fall hemma hos oss
som det känns.
 
Du har också en mycket behaglig röst för meditationsledning, så fortsätt spela in!
 
För oss i Stockholm var tempot för lågt, du kunde klämt in en övning till någonstans.
Men samtidigt så var tempot exakt rätt för att få oss i Stockholm att sakta farten och still oss ordentligt.
Det var också väldigt behagligt med chi gong, eftersom vi höll oss vakna. övningarna du valde var jättebra och effektiva. För mig (catta) gav det en känsla
av att vilja prova på mera chi gong.
 
Lagom mycket fikapauser osv, vi kommer gärna fler gånger.
kram
Katta och Johan


Hej, Min ängel!

en kund som du gett många kloka ord till och som du även fått in på rätt väg...Var min väg än slutar så vet jag att den är min, och rätt väg...för mig!

Kram!
Tina


Tack för en varm kurshelg. Tack för att du öppna mitt hjärta.


Eila Nilsson är en fantastiskt varm person med
ett starkt engagemang i sina medmänniskor.
Jag använder själv väldigt ofta Eila som rådgivare
och vägledare när jag står inför beslut och vägval
I livet. Hos mig finns inga tvivel. Eila vet vad hon
pratar om och förmedlar sanning efter sanning.
Jag kan varmt rekommendera henne.

Johan Wallman, Fastighetsmäklare och ekonom, Stockholm
Tack Eila för en oförglömlig kurshelg.
Du har visat mig hur jag ska få ett lugn inombords genom meditation.
Du har fått mig inse att ödmjukhet kommer man långt med istället för att vara hård.
Med en glädje i mitt hjärta som säger att jag ska lita på min
intuition går jag vidare i livet och tar med mig tilliten och tålamodet.

Kram Lena


Ett varmt tack för en härlig helg!
Livet känns så enkelt med din närvaro och dina ord!
Du har gjort min väg mer klar, det finns inte lika många avtagsvägar längre!
Vi fick uppleva flera härliga meditationer, även där la du upp det på ett enkelt sätt!
Jag kommer absolut att fortsätta meditera nu, för att komma närmare mitt egna jag!
Drömmen är ju att komma så långt som du kommit i din utveckling, men det blir kanske nästa liv :)
Du har ett sånt härligt flöde i ditt tänk, varmt, omtänksamt, hjärtligt och med glimten i ögat.

Tack Eila hoppas att vi ses igen!


Stort tack Eila!

Din vägledning var klockren, gav mig bekräftelse på vad jag egentligen visste, men inte riktigt vågat tro på. Du gav mig många goda råd och fick de tvivel jag hade att försvinna och att bara följa flödet.

Eila du är bara så duktig och jag rekommenderar dig på det varmaste!

Varma tacksamma hälsningar Marianne


Stort Tack.... før ett underbart samtal med dig...
Bara din Røst, var som Healing før Kropp o Sjæl.
Din Vægledning till mig, var inspirerande på alla sætt.

Tack.. før att du fyller mig med Hopp och Andlig Bekræftelse...

Ønskar Dig Allt Gott framøver Eila....med att Leda och Inspirera oss Alla på vår Resa.

Massa Varma GlædjeKramar...Ann


Efter en lång och utdragen period av tvivel och sökande korsades våra vägar. Din vägledning får mig att lita på min intuition
och ha tillit till livet. Från att ha varit otålig och fruktansvärt osäker är jag på väg att äntligen ”landa” i mig själv.
Tack för att du ger mig de verktyg och stöttning så jag kan skapa den plattform som jag så behöver.

B.


Eila är den underbaraste människa som jag fått lära känna.Hon pushar på när jag är nere i "sumpen". Hon hyttar med pekfingret när jag blir för gnällig och otålig. Hon ger mig hopp när jag tappar tron. Hon har fått mig att tro på min intuition.
Hon har hjälpt mig att stanna upp ta reda på vem jag är.
Mitt tålamod är nog det som är svårast för henne att få bukt med, men hon har kommit en bit på vägen. Hon får mig att tro på kärleken, att den övervinner allt.
Hon är guld värd. En dag kommer vi att mötas.

---Lena


jag vill säga att jag är fascinerad av din historia som du berättar på hemsidan. Ojoj, det är dynamik i den. Otroligt! Vilken själ du är!

Marianne


Efter att träffat Eila och konsulterat henne , känns det som hoppet o livsglädjen har tänds igen.

---Mari


Tack Eila !

För att du hjälpte mig att kunna öppna de dörrar som stod på glänt just nu.
Känns tryggt att veta att du finns

--- Laila


Jag sökte Eilas hjälp för att få vägledning i ett karriärsbyte. Jag kände att jag ville söka stöd i vilken riktning som var rätt för mig. Det kändes som hon känt mig i evighet, trots att det var första gången jag pratade med Eila! Det var en oerhört häftig upplevelse.

I sin rådgivning sa hon de ord som jag sökte och det hjälpte mig att fatta mitt beslut. Jag fick också stöd med att ta bort tvivel över om jag verkligen gjorde rätt.

Jag är tacksam och imponerad av Eilas arbete. För mig råder det ingen tvivel om att Eila är äkta och hon är värd varenda krona! Resan jag gör nu är min egen och nu känns den även rätt i hjärtat, mycket tack vare hennes hjälp."

--- Catharina Nilsson


Det kändes tryggt och säkert under och efter vårat sammtal för du gav mej hopp i mitt mörker. Du gav bekräftelse på det som jag egentligen visste i mitt inre men inte vågat tro på. Din väglädning du gav mig hjälper mig frammåt och har gett mig möjligheten att våga öppna mina sinnen och att lita på det jag får till mig och det har stärkt mig.

För det du då förmedlade till mig hjälpte och hjälper mig ännu på så många olika plan, jag är så tacksam för din hjälp och för att du är den du är.

Varma hälsningar Susann i Finland


Ni som vill dela med er till andra, kan maila in era ord till eila@eilaslivskraft.se

 


Företaget innehar F-skattebevis.


© 2022 Eilas Livskraft
Eila Nilsson, Norra Hamngatan 38, 932 32 Skelleftehamn, Mobil: 070-372 30 39, E-post: eila@eilaslivskraft.se