Juni 2022

Nyhetsbrev nr 2 2022

Nyhetsbrev nr 2 2022

Innehåll
* Ur livet!
* Uppdaterad hemsida!
*Kurser under hösten.
*Erbjudande!

Ur livet!
Vi upplever nu och har under en längre tid upplevt en otroligt stor transformation och en enorm andlig evolution. Det innebär också att vi behöver möta och släppa allt som inte är gynnsamt för allt levande som finns på jorden.
Och resan börjar med oss själva!
Att flytta fokus till sig själv, rena och läka både själ och kropp, är viktigt för alla som önskar ett kärleksfullt och harmoniskt liv.
Under det senaste året har jag mött cancer för andra gången i mitt liv. Denna gång en spridd bröstcancer.
Flera gånger har jag ställt mig frågan: Fick jag inte de insikter jag behövde förra gången?
Idag lägger vi vår kraft på andlig utveckling med fokus på den inre resan, vilket är nödvändigt för att bli fria och kärleksfulla själar. Men, vi behöver också komma ihåg själens boning, alltså vår kropp.
När jag i juni förra året fick en blödning med påföljande infektion i levern, så blev min fysiska kropp vansinnigt sjuk. Min spontana känsla var ändå att jag mådde bra. Kan låta märkligt, men själen mådde bra- däremot inte kroppen. Under en tid valde jag därför att vara mest i min själsenergi, vilket gjorde att jag inte var fullt närvarande i min fysiska kropp. Just då var det nog det som behövdes, men insikten kom en dag- om jag mår bra utanför min kropp så behöver jag den inte. Om jag inte behöver min kropp så kommer jag inte att bli kvar i den och då lämnar jag kroppen...
Jag insåg då vidden av att göra samma resa med kroppen som med själen. Rena, läka, fylla på, älska och glädjas med den. När jag sedan kanaliserade energin för det här året som kom budskapet även där, vi måste göra samma resa med kroppen för att få med den i den nya uppstigande tiden. När vi är nnärvarande i vår kropp, är kärleksfulla i valen vi gör för den, då är vi även närvarande och kärleksfulla med den planet vi lever på.
Jag vill med detta ge er inspiration att ta hand om själen och kroppen som de gåvor de faktiskt är. idag vid 55 års ålder kan jag verkligen känna glädje och kärlek till min fysiska kropp och glädjen i att varje dag ge den näring, bekräftelse och uppmuntran.Men det tog tid att komma dit och det först efter att ha gått med livet i den ena handen och döden i den andra.
På så sätt är jag övertygad om att den cancer som delvis finns kvar nu är på väg att släppa taget och med det ge min fysiska kropp frihet att leva fullt ut!
Kunskap+erfarenhet=visdom

Uppdaterad hemsida!
Då mitt företag nu har ändrat form från AB till enskild firma, så kändes det också rätt att göra några förändringar på hemsidan.
Vad är då nytt?
Texten på startsidan och sidan om vägledning är uppdaterad.
En ny sida finns nu som heter behandlingar. Där är texten om Clear balance uppdaterad och en ny text finns om Light up och the white golden light. Där ligger nu en meditation som du kan lyssna på direkt från hemsidan.
Något som kommer inom kort är att du som inte är prenumerant eller vill läsa tidigare nyhetsbrev, kan göra det på sidan nyhetsbrev och inspiration.

Kurser under hösten
Fingertest inom kinesiologi steg 2
Denna kurs kan du som gått steg 1 gå. Du kommer då att få göra ett individuellt prov via Zoom för att säkerställa att du är redo för steg 2. Efter genomförd kurs och prov blir du certifierad.

Clear balance terapeut
Denna utbildning är i tre steg. Steg ett genomförs på plats här i Skelleftehamn. Steg två och tre genomförs via Zoom. För att gå terapeututbildningen ska du själv ha tagit emot de fyra grundbehandlingarna med Clear balance. Efter slutförda kurser och elevbehandlingar blir du diplomerad Clear balance terapeut. Det finns få platser till utbildningen, så kontakta mig snarast om du är intresserad.

Fingertest inom kinesiologi steg 1
En magisk kurs som ger dig en fantastisk testteknik som du kan använda för att få svar på bland annat om livsmedel är bra för dig eller inte, vilka kosttillskott du behöver och dosering, men även svar på frågor om dig själv som kan hjälpa dig att ta kloka beslut i livet.
Energin ljuger aldrig...
Det kommer förmodligen även att bli en steg 2 i fingertest lite senare under hösten eller vintern så du får möjlighet att gå båda stegen under året.
Kursinbjudningar kommer via denna lista, så om du är prenumerant kommer du att få dem. Där får du mer information om innehåll, datum, priser osv. Är du redan nu sugen på någon av kurserna, så meddela gärna. Då kan du ha möjlighet att påverka val av tidpunkt för kurserna.

Inspirationskväll via Zoom!
Jag kommer under hösten att köra några inspirationskvällar via Zoom. De kommer att ha olika teman och är mellan en och två timmar beroende på tema. Håll utkik via nyhetsutskicken och på face book.
Hör gärna av dig om du har önskemål på tema till någon av höstens work shops.


Erbjudande!
Under juni månad lämnar jag 22 % rabatt på medial vägledning och coachande samtal.
För dig som vill boka behandling med Light up är det ett introduktionspris under juni månad.
60 minuter 700 kr ordinarie pris är 900 kr.
30 minuter 400 kr ordinarie pris är 550 kr.
För att ta del av ovanstående erbjudanden anger du juni22 i din bokning om du bokar via Boka direkt eller mejl.
Du kan även boka tid via telefon eller sms, meddela även då juni22.

Väl mött på livets magiska resa!
Med kärlek och ljus!
Eila

Publicerat: 2022-06-07


Välkomna till min sida med nyheter, tankar och reflektioner!

Du som hittat hit är varmt och innerligt välkommen!På den här sidan kommer du att hitta mina tidigare nyhetsbrev, men även andra inlägg som jag hoppas ska inspirera.Till att börja med lägger jag upp nyhetsbrev från 2021 fram till det senast skrivna.

Med ljus och kärlek!

Eila

Publicerat: 2022-06-01


Nyhetsbrev nr 1 2021

Nyhetsbrev nr 1 2021

Innehåll
• Eilas Livskraft AB
• Clear balance, vad är det?
• Erbjudanden!


Eilas Livskraft AB
I slutet av 2019 avregistrerade jag min enskilda firma eftersom jag hade svårt att hitta en tydlig riktning och vad jag ville göra i djupet av mig själv.
Jag hade under samma höst kommit i kontakt med Clear balance och påbörjat min egen process.
I början av 2020 visste jag vilken min riktning skulle bli.
Clear balance!
Under 2020 arbetade jag som projektledare i tillgänglighetsarbetet inom ett studieförbund, vilket gav mig tid att få nya insikter och fullfölja mitt eget inre arbete.
Så nu är mitt företag i gång igen och jag jobbar med behandlingar inom Clear balance, kurser och jag är den som i norra Sverige utbildar nya Clear balance terapeuter.
Som tidigare är även de vägledande samtalen en stor del av det jag arbetar med och ni kan läsa mera på min hemsida
www.eilaslivskraft.se
Så,
Varmt välkomna till Eilas Livskraft AB


Clear balance, vad är det?
Clear Balance är en energibehandling där energier av låg frekvens neutraliseras så du som klient får möjlighet till självläkning och insikter som berikar din personliga utveckling.
Under behandlingen kanaliserar terapeuten klientens trauman, cellminnen och blodsminnen vilket gör att klienten blir ren i sitt system och kan gå in i en helt ny fas i livet.
Nu när Attraktionslagen är så stark behöver vi en ny och fräsch grund att stå på, Clear Balance ger oss den möjligheten.

Under behandlingar med Clear Balance kanaliserar terapeuten klientens trauma och tillför ingen energi. När klienten har släppt ifrån sig belastande energier frigörs utrymme i klienten så klienten själv automatiskt kan hämta hem och fylla på sitt system med sina egna energier. Detta gör behandlingen ren, klar och opåverkad av terapeutens energier. Energin i Clear Balance ställer själv in rätt frekvens hos klienten och maximerar klientens medvetande. Det spelar alltså ingen roll om klienten har högre medvetande än terapeuten då energin i Clear Balance själv har det allra högsta medvetandet.

Så om du vill:
• höja din frekvens och känna dig piggare?
• känna dig gladare
• bli mer kreativ?
• få en skjuts i din personliga och andliga utveckling?
• öka din medialitet?
• bli fri från smärtor?
• lösa upp blockeringar och komma vidare i ditt liv?
Då är Clear balance något för dig.
Clear balance fungerar lika bra på distans som med ett personligt möte, så du kan boka en behandling oavsett var du bor i förhållande till mig.
För att få ett bra resultat så rekommenderas i första hand fyra behandlingar.


Erbjudanden!
Under april lämnar jag 20 % på både behandlingar och vägledande samtal.
Jag har även ett specialerbjudande för dig som vill gå all in.

Erbjudande vägledande samtal
60 min 560 kr. ordinarie pris 700 kr.
30 min 320 kr. Ordinarie pris 400 kr.

Clear balance har två prisnivåer.
Ordinarie pris är 1500 kr/behandling och vid bokning av fyra behandlingar är den fjärde kostnadsfri.
Om du är pensionär, arbetslös eller långtidssjukskriven är priset 750 kr. Då betalar du för alla behandlingar.

Erbjudande Clear balance
1200 kr. ordinarie pris 1500 kr.
Pensionär, arbetslös eller långtidssjukskriven
600 kr. Ordinarie pris 750 kr.

Specialerbjudande All in!
Om du bokar fyra behandlingar och betalar ordinarie pris så ingår två timmar med vägledande samtal och personligt stöd i processen.
Detta till ett värde av 1400 kr.
Du kan själv dela upp den vägledande tiden på flera tillfällen.

Bokningskod för erbjudande är UPPSTART

Den första behandlingen eller samtalet ska bokas in under april månad för att erbjudandet ska gälla.

”jag mådde så himla bra innan jag ens påbörjade min resa med Clear balance och nu inser jag att det finns ingen gräns på hur bra man kan må.
Glädjen och kärleken i mitt liv bara växer!”

Med kärlek och ljus!
Eila

Publicerat: 2022-06-01


Nyhetsbrev nr 2 2021

Nyhetsbrev nr 2 2021


Innehåll
• Låt varje dag bli en gåva!
• Kursdag i september. En dag fysiskt på plats och en dag via Zoom.


Låt varje dag bli en gåva!

Sommaren är en tid på året då hela naturen har växtkraft. Det innefattar även oss människor.
Vi blommar upp och njuter mera av livet.
I år har sommaren hittills bjudit på mycket sol och värme, vilket väldigt många fylls på av energimässigt.
2021 är ett år av stora och kraftfulla transformationer som kan ge oss upplevelser som känns obekanta och ibland även svåra att förstå.
Att öka sin medvetenhet om energier, frekvenser och dimensioner är till stor hjälp för att verkligen kunna frigöra gammalt och öka förståelsen för det nya inom oss.
Och egentligen är det inte helt nytt, det är vårt sanna jag och själsursprung.
Så var öppet nyfiken för det som sker inom dig.
Att varje dag stanna upp och känna in i hjärtat vad som fyller oss med glädje och kärlek ger oss ytterligare viktig energi som kan få oss att leva livet fullt ut.
Vi behöver påminna oss om de små enkla tingen i vardagen som egentligen är mirakler.
Där vi har våra känslor finns det som styr attraktionslagen. Det innebär att där våra känslor finns får vi mera av i våra liv.
Så låt dina känslor få ett större utrymme än dina tankar!


Kursdag i september. En dag fysiskt på plats och en dag via Zoom.
I september kommer jag att hålla en kursdag (work shop) för dig som vill jobba med medvetet energiarbete.
Den kommer att vara ca fem timmar med både teori och praktik.
Frekvenser, dimensioner och medvetandenivåer. Vad är vad?
Hur kan du själv påverka din energi och din väg till ett själsligt fritt liv där du skapar ditt liv som du vill ha det?
Det kommer att bli en dag för dig som vill komma hit och vara i en fysisk grupp och en dag då samma kursdag genomförs via Zoom.
Detta är en djup kunskap som grundar sig i Clear balance och dess medvetna energiarbete som på djupet kan hjälpa dig att skapa ditt eget liv.
Kursdagen är öppen för alla som vill kunna påverka sitt liv, oavsett om du är behandlad med Clear balance eller inte.
Jag återkommer inom kort med en separat inbjudan, men du kan redan nu maila in en intresseanmälan.
Kursdagarna har begränsat antal platser för att jag ska kunna möta er individuellt och ge er personlig feed back.

Så till sist, ni som läser mitt nyhetsbrev får gärna dela det med människor ni känner som medvetet vill jobba med sig själv och utvecklas vidare i sitt liv.
Det går enkelt att bli prenumerant via startsidan
www.eilaslivskraft.se

eller maila mig så lägger jag in nya prenumeranter.


Med kärlek och ljus!
Eila

Publicerat: 2022-06-01


Nyhetsbrev nr 3 2021

Innehåll

* Från 3D till 5D!
* Bli terapeut i Clear balance!


Från 3D till 5D!

Världen står inför stora förändringar där människans medvetenhet höjs i rask takt.
Att träffa människor med den gemensamma nämnaren att vara med i höjningen från 3D till 5D i medvetenhet känns allt viktigare.
Vill du mötas där andlighet, energiarbete och medvetenhet får fritt utrymme?
Söker du likasinnade som vill hitta en gemensam plattform där vi tillsammans kan bygga upp ett hållbart nätverk?
De tre träffar som vi planerat under hösten är i stort sett fullbokade och nu vill vi veta om du är intresserad av att vara med.
Då finns utrymme för fler tillfällen och i framtiden större lokaler för vår fortsatta mötesplats.
Om du vill hitta forum där du fritt kan ta del av och dela med dig av dina tankar kring andlighetens utveckling, så är du varmt välkommen med din intresseanmälan.
Här finns utrymme oavsett om du har ingen eller lång erfarenhet av dessa funderingar och frågor.
Du binder inte dig vid något genom att göra en intresseanmälan. Vi behöver bara få en tydligare uppfattning om vilket behov som finns och hur vi på ett hållbart sätt kan arbeta vidare.
I första hand är det i Skellefteå vi vill genomföra detta, men bor du på annan ort och har en önskan om ett forum i din närhet så tveka inte att höra av dig.
Var med och bygg upp ett nätverk för den nya tidens utveckling!

Intresseanmälantill:
Eila Nilsson (Eilas Livskraft)
eila@eilaslivskraft.se
070-372 30 39

Monika Brännström
Monika_s@hotmail.com
0730-27 40 77


Bli terapeut i Clear balance!
Nu planeras kurser för att utbilda sig till Clear balance terapeut.
Det är en utbildning i tre steg där du efter avslutad utbildning kan arbeta med denna healingform professionellt.
Varje helgkurs sker med ca en månads mellanrum.
Steg ett sker alltid fysiskt men steg två och tre kan ske via Zoom.

I början av februari (datum ej klart) är det steg ett här i Skelleftehamn och eventuellt sker en steg ett även i Stockholm under februari.
Vad krävs för att gå denna utbildning?
Att du själv har genomgått grundbehahndling med Clear balance. Det är fyra behandlingar och de ges med ca tre veckors mellanrum.
Antalet platser per kurs steg ett är fyra till sex personer.
Om du vill veta mera eller anmäla ditt intresse, så kontakta mig snarast.


Med ljus och kärlek!
Eila

Publicerat: 2022-06-01


Nyhetsbrev nr 4 2021Hösten kan vara en perfekt tid att börja ta hand om sig själv, på djupet!

För att kunna fylla sig själv och livet med det man verkligen vill ha där, så kan det vara en bra start att först rensa ut det som inte längre är gynnsamt.

Ni vet det där med föråden...
Garderoben...
Skåpar och lådor...
Människa...

Clear balance är helt magiskt när det gäller att rensa bort de energier och låga frekvenser som hindrar ens utveckling och möjligheten att fullt ut skapa sitt eget liv!
Mönster och beteenden som vi på olika sätt försöker bryta men på något märkligt sätt så kommer de tillbaka.

Att genomgå grundbehandlingarna (fyra stycken) med Clear balance rensar ut och
frigör allt som du är färdig med.
För mig blev det en stark vändpunkt där jag hittade min sanna väg.
Många klienter har upplevt liknande och blir på sikt helt fria i sina liv.

Om du även arbetar eller vill börja arbeta med energibehandling och personligt växande, så behöver du först genomgå grundbehandlingarna.
Som clear balance terapeut kan du behandla människor, djur, rensa energier i bostäder och inte minst behandla dig själv.
I början på nästa år startar jag en terapeututbildning här i Skellefteå och eventuellt i Stockholm (beroende på antal och var ni bor i vårt vackra avlånga land).

Erbjudande!
För dig som bokar in grundbehandling med Clear balance innan den sista september (gäller även om din första behandling blir i oktober), så ingår två timmar coachning utan extra kostnad. (Värde 1400 kr.)
Då Clear balance inte bara är en behandling utan även en medveten process, så kan du med extra coachning få bättre kunskap för att aktivt påverka din process.
Vill du veta mera om Clear balance, pris och upplägg, så kontakta mig under september månad (för att ta del av erbjudandet).


Med ljus och kärlek!
Eila


Publicerat: 2022-06-01


Nyhetsbrev nr 5 2021

Innehåll

*Ge dig själv en nystart!
* Vad är villkorslös kärlek till dig själv?
* Energikarta, vad är det och hur kan den bli en ledstjärna?
* Bli fri från beroende!
* Erbjudande!

Ge dig själv en nystart!
Att rensa sitt system på belastande energier är en förutsättning för att nya vanor, mönster och beteenden ska kunna slå rot från grunden av oss själva.
Vi undrar ofta varför vi drar till oss människor och situationer som vi helst vill slippa även om vi jobbar hårt för att ändra vårt beteende.
Det beror på att attraktionslagen visar oss vad vi sänder ut genom att ge oss mera av det.
Svårigheten för oss är att attraktionslagen svarar på allt vi sänder ut, även om det är omedvetet.
Hur kan man då komma åt det som finns i vårt omedvetna/undermedvetna?
Clear balance rensar vårt energisystem från allt som vi inte behöver och som är ogynnsamt för oss.
Vartefter lager rensas ut så skapas nytt utrymme för det som ligger under (i det omedvetna/undermedvetna) att komma upp till ytan.
Tänk dig då att det är som stora stenar som sedan behöver brytas ner (processas) till mindre stenar, grus eller sand för att kunna rensas ut ur vårt system.
Vid behandling med Clear balance så behöver man även medvetet jobba med sin process för att kunna frigöra detta och då en gång för alla få ut det och frigöra själen så du kan skapa det liv du verkligen önskar.
Så ge dig denna höst en gåva och gör processen med Clear balance så du kan gå in i det nya magiska 2022 med en renare energi där du har större utrymme för att förverkliga det liv du drömmer om.
Du kan läsa mera om Clear balance på
www.eilaslivskraft.se
Där hittar du även länk till boka direkt där du hittar lediga tider.


Vad är villkorslös kärlek till dig själv?
Under min resa genom cancern har jag insett vilken otrolig dörröppnare det blivit.
Jag har mött mig själv i starka inre processer kring den totala sårbarheten och rädslan att förlora.
När jag gick igenom det och vågade falla ner totalt i sårbarhet och ligga kvar där med vetskapen om att jag kommer att kunna resa mig, så släppte också rädslan att förlora.
Sedan kom frågan med tydlighet:
Vad är villkorslös kärlek till mig själv?
Om du tänker dig ett nyfött barn. Det är helt oskyldigt, är beroende av någon utanför sig själv som ger trygghet, närhet och värme samt näring.
Tänk dig känslan inför ett så oskyldigt och utelämnat barn.
Den känslan ligger så nära villkorslös kärlek som jag tror vi kan föreställa oss.
Hur ofta känner du den känslan inför dig själv?
Både till din själ och din fysiska kropp.
Låt denna liknelse finnas med dig och se hur ofta du kan komma till den känslan gentemot dig själv.
När du kan stå i den känslan så uppstår en läkekraft som är enormt kraftfull och stor.


Energikarta, vad är det och hur kan den bli en ledstjärna?
Under många år har jag gjort energikartor.
Både en generell årskarta för det som sker i ett övergripande perspektiv i samhället och årskartor för enskilda individer.
En energikarta kan man göra på ett år från den dag då den skapas.
Men den generella brukar jag göra för ett år från januari till december.
Man kan även göra detta för en månad, ett kvartal osv.
Ju kortare tid desto mera detaljer.
Vad fyller denna för funktion då?
Många upplever den som en vägledning för olika perioder under året då det passar bättre för olika val utifrån energins nivå och vilken typ av energi som präglar en period.
Så för dig som vill ha en form av ledstång att hålla i längs vägen, så boka gärna en tid för en egen energikarta.
Du hittar erbjudande här nedan på energikartor.


Bli fri från beroende!
Om du har ett beroende så kan jag erbjuda dig hjälp genom Clear balance.
Vid behandling specifikt för beroende ges behandlingarna med andra intervaller och tidsaspekter än vid annan behandling med Clear balance.
Om du vill bli fri från ett beroende, så kontakta mig så berättar jag mera.
Just nu finns ett erbjudande här nedan på det.


Erbjudande!
Till och med den 14 november gäller dessa två erbjudanden.

Energikarta
Oavsett vilken tidsintervall du vill ha en energikarta, så gäller samma tid och pris.
30 minuter 325 kr (ordinarie pris 400 kr)
60 minuter 575 kr (ordinarie pris 700 kr)
Ange energikarta i meddelandefältet när du bokar din tid via boka direkt. Då får du även det rabatterade priset.

Behandling för att bli fri beroende
Ordinarie pris för detta är 4500 kr
Ditt pris nu är 2250 kr.
Skicka ett mail eller ring mig så får du mera information om hur du bokar.

Med ljus och kärlek!
Eila

Publicerat: 2022-06-01


Nyhetsbrev nr 1 2022

Innehåll
* Energikarta för 2022!
* Mina reflektioner kring det kommande året!
* Kurser under våren!
* Erbjudande!

Energikarta för 2022!
Under flera år har jag gjort energikartor, både individuellt och ur ett större perspektiv.
En energikarta visar vilken energi som är starkast under en viss period. Varje period kan vara olika från år till år och från person till person.
Så Denna energikarta är ur ett större perspektiv och om du önskar en personlig karta så kan du boka tid för detta via min hemsida eller direkt med mig.

2022
Årets första del, januari till mars, har en uppåtstigande energi som höjer medvetandet hos många människor.
Den kan upplevas lite trög under januari men den stiger under februari och mars.
En energi som bör användas i första hand för att lyfta sig själv ur en "trans" som mänskligheten levt i under en längre tid.
Många har ett högt, väldigt högt, medvetande och de lyser starkt!
Oavsett var du befinner dig har du någon före dig men du är också före någon annan.

Under denna tid kan en känsla av att tappa fotfästet uppstå, vilket även gäller ur ett samhälleligt perspektiv.
Så det kan skaka ordentligt i samhällets grund, vilket en del känner av tydligare än andra.
Med öppna ögon och en inre närvaro hos sig själv kommer det att vara en uppåtgående spiral i balans om du bibehåller en fast kontakt med moder jord.
Under hela 2022 är det viktigt att komma ihåg den fysiska kroppen.
Ett inre själsligt arbete kommer till nivåer där det behövs ett fysiskt och jordande arbete tillsammans med moder jord för att bygga upp den harmoni och balans som kommer att bli tydlig i slutet av 2023 och under 2024.
Årets andra period som är längre, april till augusti, har gemenskap som stark energi.
Gemenskapen ska ha sin grund i närvaron med sig själv och kärleken till sig själv i balans mellan Yin och Yang.
Jordelementet är tydligt under denna period och energin ligger jämnare och har mindre starka svängningar, så upplevelsen är stabil framför allt för den som har kontakt med moder jord och sin fysiska kropp.
Det som har låg frekvens och energi som "sitter fast", kommer att uppleva en tröghet vilket kommer att visa sig i de delar av samhället där energin är lågfrekvent.
Sök glädje och kärlek i de små sakerna så kommer ett stort lyft och en lätthet att ta er vidare i ett friare liv.
April och maj har lite långsammare energi än resten av perioden. Det ger en förankrad och stabil tid efter den kraftfulla energin som präglar januari till mars.
Den är mera inväntande och juni till augusti är mera utåtriktad och agerande. Men gemenskap präglar hela den andra perioden.
årets sista period, efter september månads "vilotid", har medvetenhet och tydlig framåtdrivande energi med sig.
För de som vill framåt i balans med moder jord och universum så sker mycket med rätt stora steg.
Här kommer även en del att rasa där det har sin grund i falskhet och trög energi.
År 2022 är ett av de starkaste åren på länge i andlig utveckling och balans hos både individer, naturen och samhället.
Men trots detta kommer vi först i slutet av 2023 att se detta i ett större perspektiv.
Så för dig som vill bli friare och höja dig till en lättare och sannare energi, så är det viktigt att låta din fysiska kropp renas och byggas upp med det som ligger i linje med din andliga resa, moder jord och universum.


Mina reflektioner kring det kommande året!
Vi lever i en tid av omvälvande händelser där vi "tvingas" till förändring som nog är ett måste om vi ska kunna få leva här på jorden i harmoni och kärlek.
Varje enskild människa har ett ansvar för framför allt sig själv men även för den jord vi har som vår levnadsplats.
Det är viktigare än någonsin att ta hand om sig själv, både själsligt och kroppsligen.
Det är lätt att ta själens boning, vår fantastiska kropp, som självklar.
Fast du skulle väl inte tanka din bensinbil med diesel eller tvärtom?
För en del är detta en självklarhet och enkelt, men för många kan det vara en kamp även om viljan finns.
Hur ser du på dig själv?
Hur ser du på din omgivning?
Vad kan du göra för att känna kärlek och frid inom dig själv?
Kan du lysa upp vägen för andra?
Jag tror att om vi alla gör det bästa vi kan för att själva få balans till kropp och själ, så kommer en stor förändring att ske.
Stå i din sanning och tillåt andra att göra detsamma.
Krig har inte skapat fred...
Jag tror själv att 2022 blir ett magiskt år!
Desto mer jag gör i mitt liv för att låta kärlek vara en grundkänsla och ett utgångsläge för allt jag gör för mig själv och andra, desto tydligare kommer jag att kunna skapa mitt liv ur ett högt perspektiv.


Kurser under våren!
Under våren planerar jag framför allt två helgkurser.
Spegla ditt liv till frihet!
Denna helgkurs är en kraftfull kurs där du får verktyg och kunskap kring hur du frigör det som hindrar dig i livet.
Övningar som processar är en del av kursen, men även förståelsen för orsak och verkan, attraktionslagen och hur du bibehåller din egen energi.
Kursen är två dagar och antalet platser är max 8 deltagare.
Du behöver inte ha några förkunskaper för att gå denna kurs utan endast ett öppet sinne och viljan till förändring.
Tid och ett mera utförligt innehåll kommer längre fram i ett separat utskick.
Men, om du är intresserad av kursen eller redan nu har frågor så tveka inte att höra av dig.


energiavläsning med olika tekniker
Detta är även det en tvådagars kurs.
Här kommer du att få lära dig självtest via kinesiologi. En användbar testteknik för många saker i vardagen som till exempel om något är bra för dig eller inte.
du får även jobba med övningar som stärker din intuition och öppnar upp kontakten med din medialitet.
Du får även hjälp att förstå dina egna energier och hur du håller en hög frekvens även i ett samhälle med mycket som är lågfrekvent.
Exakt innehåll kommer att påverkas av er som går kursen.
Här är också maxantalet deltagare åtta personer.
Innehåll och tid kommer längre fram i separat utskick.
Men, låter detta som en kurs för dig så hör gärna av dig med frågor eller intresseanmälan.
Ni binder er inte till något alls med att höra av er i nuläget.
Däremot kan ni vara med och forma en del och ni som gör en intresseanmälan har även förtur ifall kurserna blir fullbokade.


Erbjudande!
Från den 10 januari och månaden ut kan du boka 60 minuters vägledning för endast 600 kr. (Ordinarie pris är 700 kr)
När du bokar via Boka direkt (länk finns på min hemsida) så ange Nyhetsbrev nr 1 i meddelandefältet så får du ta del av erbjudandet.

Med ljus och kärlek!
Eila

Publicerat: 2022-06-01


 


Företaget innehar F-skattebevis


© 2022 Eilas Livskraft
Eila Nilsson, Norra Hamngatan 38, 932 32 Skelleftehamn, Mobil: 070-372 30 39, E-post: eila@eilaslivskraft.se